Fysiofit Zuidlaren
Fysiofit Zuidlaren
Fysiofit Zuidlaren
Fysiofit Zuidlaren
Fysiofit Zuidlaren
Fysiofit Zuidlaren
BFysiofit Zuidlaren
line

Fitness

Fysio Fit Zuidlaren beschikt over een royale trainingsruimte met een grote verscheidenheid aan cardioapparatuur zoals fietsen, steps, roeimachines, crosstrainers, loopbanden en een wave. Daarnaast hebben wij natuurlijk ook krachtapparatuur voor training van de grote spiergroepen. Ook ander oefenmateriaal zoals dumbells en barbells voor een effectieve training zijn aanwezig.

Voordat je bij ons komt trainen wordt er een fitheidstest afgenomen om een optimaal trainingsprogramma voor je samen te stellen. De doelstelling van de training wordt in overleg met jou vastgesteld. Dat kan conditieverbetering, afvallen, maar ook sportspecifieke krachttraining zijn. De begeleiding is in handen van ervaren fysiotherapeuten en fitnesscoaches.

Jeugdfitness 
 
Iedere week kunnen jongens en meisjes (van 12 t/m 16 jaar) op een leuke manier bij ons fitnessen. Juist voor deze leeftijdsgroep is het heel belangrijk dat de kinderen trainen onder deskundige begeleiding, omdat het lichaam nog volop in ontwikkeling is. De wekelijkse training wordt aangeboden in de vorm van een circuittraining (oefenstationnetjes). Iedere week zijn de oefeningen anders, om er voor te zorgen dat alle vaardigheden van kracht, snelheid, uithoudingsvermogen, coördinatie en lenigheid getraind worden. 
 
De voordelen van jeugdfitness zijn: sporten met leeftijdsgenoten, sociale contacten, meer zelfvertrouwen, verbetering van de algehele conditie en spierkracht, verbetering van sportprestaties, het vergroten van de weerstand en een verminderde kans op blessures bij andere activiteiten.
 
Kom een keer meedoen, je kunt altijd beginnen!  

Fysiofit Zuidlaren
Ludinge 8
9471 JD Zuidlaren
Openingstijden
Maandag t/m vrijdag 07.30 - 21.30 uur
Zaterdag 09.00 - 11.00 uur
Zoeken op de website
Online reserverenPortalInschrijven

Kom bij ons trainen!

info