Fysiofit Zuidlaren
Fysiofit Zuidlaren
Fysiofit Zuidlaren
Fysiofit Zuidlaren
Fysiofit Zuidlaren
Fysiofit Zuidlaren
BFysiofit Zuidlaren
line

Yoga en Yoga (ontspanning)

Optimale conditie, kracht en souplesse door yoga

Yoga bij Fysio Fit is een vorm die veel op Power Yoga lijkt. Het bestaat uit dynamische en krachtige yoga-oefeningen. Door gebruik te maken van een combinatie van adem-technieken en dynamische oefenpatronen ontwikkel je een optimale conditie, kracht en souplesse. Het haalt het allerbeste uit jezelf naar boven. 

De oefeningen zijn opgebouwd uit terugkerende patronen met daartussendoor nieuwe uitdagende houdingen en bewegingen. Door de vloeiende overgangen van de ene naar de andere oefening ontstaat een flow die je ongekende mogelijkheden naar boven haalt en je steeds nieuwe grenzen laat overgaan.  

Yoga is geschikt voor iedereen die van uitdagingen houdt, wil bewegen en grenzen wil verleggen. Yoga is spannend en inspannend. Yoga leert je om je bewust te zijn van het heden, om te genieten van het moment. Ook lichamelijk heeft het veel voordelen. Zo krijg je:

  • Flexibelere spieren
  • Een betere houding
  • Een betere concentratie
  • Een betere doorbloeding
  • Je ademhaling verbetert

Yoga (ontspanning)‚Äč

In deze les ligt de nadruk op ontspannen, rekken en ademhaling. Dit is een perfecte les om te starten met Yoga, maar ook om meer rust te krijgen in uw lichaam. Door op uw ademhaling te focussen en de oefeningen rustig uit te voeren, krijgt u controle over de oefeningen en uw lichaam. Ontspanningsoefeningen zijn onderdeel van de les, hierdoor zal u na de oefeningen minder spanning in uw lichaam ervaren.

De Yoga lessen moeten online worden gereserveerd.

Fysiofit Zuidlaren
Ludinge 8
9471 JD Zuidlaren
Openingstijden
Maandag t/m vrijdag 07.30 - 21.30 uur
Zaterdag 09.00 - 11.00 uur
Zoeken op de website
Online reserverenPortalInschrijven

Kom bij ons trainen!

info