Corona maatregelen

Nog altijd zijn ingrijpende maatregelen nodig om het corona virus terug te dringen in Nederland. Alle sportscholen in Nederland blijven tot nader bericht gesloten. Eén ding is zeker, 2021 jaar gaat een beter jaar worden nu het vaccineren op stoom begint te komen. Blijf ons aub steunen als u kunt, wederom  hebben wij uw lidmaatschap hard nodig om overeind te blijven. Denk ook aan alle andere ondernemers in uw omgeving, koop uw producten zo veel mogelijk in de nabije omgeving.

Nu maar hopen dat wij u binnenkort weer mogen ontvangen. Eerst even lekker sporten en daarna een terrasje pakken….. dat zou toch wat zijn!

Volg onze online lessen of kijk ze terug via de logifit app en blijf in beweging!

Positief nieuwtje
Heeft u het al gezien? De gemeente Tynaarlo heeft de beweegtuin voorzien van een mooie ledlamp. Zo kunt u ook in de avond coronaproof fit blijven. Komt dat even goed uit! Op de informatie borden staan leuke oefeningen gericht op kracht, balans en lenigheid van makkelijk tot moeilijk. Probeer het eens tijdens uw ommetje. De bekende schoonmaakdoekjes liggen bij de fiets. Zijn ze op? Kom dan gerust nieuwe halen bij ons, want de fysiotherapiepraktijk is gelukkig wel gewoon open.
Publicatiedatum: 05-02-2021


« Terug naar het overzicht