Covid-19

Per 25 februari 2022 gelden er geen beperkende maatregelen meer voor het sporten bij Fysio Fit Zuidlaren en zijn wij voor iedereen normaal geopend volgens ons actuele rooster.

Je hoeft niet meer in isolatie te gaan als je positief test op corona volgens de actuele website van het RIVM. Ook de richtlijn voor een zelftest bij klachten is komen te vervallen per 10 maart 2023. Dit kan omdat de omikron(sub)varianten minder ziekmakend zijn en doordat bijna iedere Nederlander gevaccineerd is en/of besmet is geweest met het coronavirus.

Klachten?

De meest voorkomende klachten die passen bij een luchtweginfectie zijn hoesten, niezen, keelpijn en een loop- of snotneus. Soms heb je ook koorts, spierpijn, hoofdpijn of last van moeheid. Als je een luchtweginfectie hebt, kun je mensen om je heen besmetten. Mensen met een kwetsbare gezondheid kunnen ernstig ziek worden van een luchtweginfectie.

Adviezen bij klachten

Heb je klachten die passen bij een luchtweginfectie? Volg dan deze adviezen. Daarmee help je om de verspreiding van luchtwegvirussen te beperken èn bescherm je de mensen met een kwetsbare gezondheid.

  1. Ben je ziek, blijf dan thuis.
  2. Overweeg bij lichtere klachten of je niet beter tijdelijk thuis oefeningen kunt doen.
  3. Vermijd contact met mensen die ernstig ziek kunnen worden van een luchtweginfectie. Als contact toch nodig is (zoals bij mantelzorg), draag dan een mondneusmasker.
  4. Hoest en nies in je elleboog. Was vaak en goed je handen met water en zeep.
  5. Fysio Fit zorgt voor voldoende ventilatie van binnenruimtes.

 

Wij zien iedereen graag terug in onze sportschool, lekker aan de slag!

 

Publicatiedatum: 13-03-2023


Terug naar overzicht